iPhone 6s Plus til de seje folk


det kom som en overraskelse for mange, da apple i 2014 udgav iphone 6 plus. det var en større model end hvad man hidtil havde set fra deres side. den endte dog med at blive et stort hit, og det er dermed slet ikke nogen overraskelse, at de i dage har udgivet en forbedret version, som de har navndøbt iphone 6s plus. udadtil ligner den sin forgænger, da designet i grunden er det selvsamme. men indeni er der sket nogle lille opgraderinger.

3d touch

en af de fede nye features er det såkaldte 3d touch system. det er en revoloutionerende facon at bestemme ens smartphone på. ved opbakning af 3d touch kan ens iphone 6s plus netop opfatte hvor rigtig hårdt man trykker. afhængig af hvor robust man presser vil den dermed kunne håndtere anderledes funktioner. det giver nogle helt friske perspektiver, som der nok skal blive vildt meget sjove at lege med i fremtiden. kameraerne i iphone 6s plus har også fået et vældigt ansigsløft. i og for sig er både kameraet på bagsiden såvel som det der sidder på fronten fået enormt mange flere mp at lege med. ens billeder bliver derfor markant bedre, og man er efterhånden der hvor ens digitalkamera evt. er blevet overflødigt.

køb din iphone 6s plus hos tdc

der er dermed mange gode grunde til at iphone 6s plus er den helt rigtige smartphone for højt set allesammen. den er lynhurtig og byder på en masse smarte funktioner, som man virkelig ikke kan få diverse steder. tdc har naturligvis iphone 6s plus i deres sortiment, og de tilbyder sågar forskellige tilmeldning typer. så uanset om det er data eller taletid, som er enormt vigtigt for en, så vil man kunne få en iphone 6s plus med det hele rigtige tilmeldning hos tdc.