iPhone 6s Plus til de seje folk


det kom som en overraskelse for enormt mange, da apple i 2014 udgav iphone 6 plus. det var en større model end hvad man hidtil havde set fra deres side. den endte dog med at blive et stort hit, og det er dermed ikke nogen overraskelse, at de i timer har udgivet en forbedret version, som de har navndøbt iphone 6s plus. udadtil ligner den sin forgænger, da designet i og for sig er det selvsamme. men indeni er der sket nogle mellem opgraderinger.

3d touch

en af de tjekket friske features er det såkaldte 3d touch system. det er en revoloutionerende form at styre ens smartphone på. ved støtte af 3d touch kan ens iphone 6s plus netop opfatte hvor robust man trykker. afhængig af hvor hårdt man presser vil den dermed kunne lave andre funktioner. det giver nogle helt nye adgange, som der tiltrækkende skal blive så meget sjove at lege med i fremtiden. kameraerne i iphone 6s plus har også fået et vældigt ansigsløft. alt andet lige er både fotografiapparatet på bagsiden såvel som det der sidder på fronten fået fleste flere mp at lege med. ens fotos bliver derfor markant bedre, og man er efterhånden der hvor ens digitalkamera måske er blevet overflødigt.

køb din iphone 6s plus hos tdc

der er dermed mange gode grunde til at iphone 6s plus er den helt rigtige smartphone for bredt set alle. den er lynhurtig og byder på en masse intelligente funktioner, som man ikke kan få adskillige steder. tdc har naturligvis iphone 6s plus i deres sortiment, og de tilbyder sågar adskillige tilmeldning typer. så uanset om det er data eller taletid, som er meget vigtigt for en, så vil man kunne få en iphone 6s plus med det hele rigtige abonnement hos tdc.