iPhone 6s Plus til de seje folk


det kom som en overraskelse for fleste, da apple i 2014 udgav iphone 6 plus. det var en større model end hvad man hidtil havde set fra deres side. den endte dog med at blive et højt hit, og det er dermed ikke nogen overraskelse, at de i år har udgivet en forbedret version, som de har navndøbt iphone 6s plus. udadtil ligner den sin forgænger, da designet ærlig talt er det selvsamme. men indeni er der sket nogle lille opgraderinger.

3d touch

en af de fede friske features er det såkaldte 3d touch system. det er en revoloutionerende facon at styre ens smartphone på. ved hjælp af 3d touch kan ens iphone 6s plus netop opfatte hvor hårdt man trykker. afhængig af hvor stærkt man presser vil den dermed kunne klare adskillige funktioner. det giver nogle helt nye perspektiver, som der nok burde blive vildt meget sjove at lege med i fremtiden. kameraerne i iphone 6s plus har også fået et vældigt ansigsløft. i og for sig er både fotografiapparatet på bagsiden såvel som det der sidder på fronten fået enormt mange flere mp at lege med. ens fotos bliver derfor markant bedre, og man er efterhånden der hvor ens digitalkamera måske er blevet overflødigt.

køb din iphone 6s plus hos tdc

der er dermed mange gode grunde til at iphone 6s plus er den helt rigtige smartphone for højt set alle. den er lynhurtig og byder på en masse tjekket funktioner, som man ikke kan få forskellige steder. tdc har naturligvis iphone 6s plus i deres sortiment, og de tilbyder sågar adskillige tilmeldning typer. så uanset om det er data eller taletid, som er vigtigt for en, så vil man kunne få en iphone 6s plus med det hele rigtige tilmeldning hos tdc.