iPhone 6s Plus til de seje folk


det kom som en overraskelse for fleste, da apple i 2014 udgav iphone 6 plus. det var en større model end hvad man hidtil havde set fra deres side. den endte dog med at blive et højt hit, og det er dermed ikke nogen overraskelse, at de i uger har udgivet en forbedret version, som de har navndøbt iphone 6s plus. udadtil ligner den sin forgænger, da designet faktisk er det selvsamme. men indeni er der sket nogle mellem opgraderinger.

3d touch

en af de fede friske features er det såkaldte 3d touch system. det er en revoloutionerende metode at bestemme ens smartphone på. ved hjælp af 3d touch kan ens iphone 6s plus netop opfatte hvor rigtig hårdt man trykker. afhængig af hvor svært man presser vil den dermed kunne håndtere diverse funktioner. det giver nogle helt nye fremtidsudsigter, som der tiltrækkende burde blive så meget sjove at lege med i fremtiden. kameraerne i iphone 6s plus har også fået et vældigt ansigsløft. ærlig talt er både kameraet på bagsiden såvel som det der sidder på fronten fået fleste endnu flere mp at lege med. ens billeder bliver derfor markant bedre, og man er efterhånden der hvor ens digitalkamera måske er blevet overflødigt.

køb din iphone 6s plus hos tdc

der er dermed mange gode grunde til at iphone 6s plus er den helt rigtige smartphone for stort set hver og en. den er lynhurtig og byder på en masse fede funktioner, som man virkelig ikke kan få diverse steder. tdc har naturligvis iphone 6s plus i deres sortiment, og de tilbyder sågar adskillige tilmeldning typer. så uanset om det er data eller taletid, som er meget vigtigt for en, så vil man kunne få en iphone 6s plus med det hele rette abonnement hos tdc.