iPhone 6s Plus til de seje folk


det kom som en overraskelse for enormt mange, da apple i 2014 udgav iphone 6 plus. det var en større model end hvad man hidtil havde set fra deres side. den endte dog med at blive et stort hit, og det er dermed slet ikke nogen overraskelse, at de i dage har udgivet en forbedret version, som de har navndøbt iphone 6s plus. udadtil ligner den sin forgænger, da designet egentlig er det samme. men indeni er der sket nogle mellem opgraderinger.

3d touch

en af de smarte nye features er det såkaldte 3d touch system. det er en revoloutionerende måde at bestemme ens smartphone på. ved hjælp af 3d touch kan ens iphone 6s plus nemlig opfatte hvor stærkt man trykker. afhængig af hvor svært man presser vil den dermed kunne klare diverse funktioner. det giver nogle helt nye muligheder, som der tiltrækkende skal blive så meget sjove at lege med i fremtiden. kameraerne i iphone 6s plus har også fået et vældigt ansigsløft. i grunden er både fotografiapparatet på bagsiden såvel som det der sidder på fronten fået mange endnu flere mp at lege med. ens fotos bliver derfor markant bedre, og man er efterhånden der hvor ens digitalkamera evt. er blevet overflødigt.

køb din iphone 6s plus hos tdc

der er dermed mange gode grunde til at iphone 6s plus er den helt rigtige smartphone for bredt set hver og en. den er lynhurtig og byder på en masse tjekket funktioner, som man virkelig ikke kan få adskillige steder. tdc har naturligvis iphone 6s plus i deres sortiment, og de tilbyder sågar diverse abonnement typer. så uanset om det er data eller taletid, som er enormt vigtigt for en, så vil man kunne få en iphone 6s plus med det hele rette tilmeldning hos tdc.