iPhone 6s Plus til de seje folk


det kom som en overraskelse for enormt mange, da apple i 2014 udgav iphone 6 plus. det var en større model end hvad man hidtil havde set fra deres side. den endte dog med at blive et bredt hit, og det er dermed ikke nogen overraskelse, at de i dage har udgivet en forbedret version, som de har navndøbt iphone 6s plus. udadtil ligner den sin forgænger, da designet alt andet lige er det selvsamme. men indeni er der sket nogle vilde opgraderinger.

3d touch

en af de smarte nye features er det såkaldte 3d touch system. det er en revoloutionerende måde at styre ens smartphone på. ved opbakning af 3d touch kan ens iphone 6s plus nemlig opfatte hvor hårdt man trykker. afhængig af hvor rigtig hårdt man presser vil den dermed kunne fikse adskillige funktioner. det giver nogle helt nye potentialer, som der tiltrækkende skal blive vildt meget sjove at lege med i fremtiden. kameraerne i iphone 6s plus har også fået et vældigt ansigsløft. alt andet lige er både fotografiapparatet på bagsiden såvel som det der sidder på fronten fået enormt mange endnu flere mp at lege med. ens fotos bliver derfor markant bedre, og man er efterhånden der hvor ens digitalkamera evt. er blevet overflødigt.

køb din iphone 6s plus hos tdc

der er dermed mange gode grunde til at iphone 6s plus er den helt rigtige smartphone for stort set hver og en. den er lynhurtig og byder på en masse intelligente funktioner, som man virkelig ikke kan få adskillige steder. tdc har naturligvis iphone 6s plus i deres sortiment, og de tilbyder sågar adskillige tilmeldning typer. så uanset om det er data eller taletid, som er vigtigt for en, så vil man kunne få en iphone 6s plus med det hele rigtige abonnement hos tdc.