iPhone 6s Plus til de seje folk


det kom som en overraskelse for fleste, da apple i 2014 udgav iphone 6 plus. det var en større model end hvad man hidtil havde set fra deres side. den endte dog med at blive et højt hit, og det er dermed ikke nogen overraskelse, at de i uger har udgivet en forbedret udgave, som de har navndøbt iphone 6s plus. udadtil ligner den sin forgænger, da designet ærlig talt er det samme. men indeni er der sket nogle lille opgraderinger.

3d touch

en af de tjekket nye features er det såkaldte 3d touch system. det er en revoloutionerende form at bestemme ens smartphone på. ved hjælp af 3d touch kan ens iphone 6s plus nemlig opfatte hvor robust man trykker. afhængig af hvor rigtig hårdt man presser vil den dermed kunne håndtere andre funktioner. det giver nogle helt friske perspektiver, som der nok skal blive så meget sjove at lege med i fremtiden. kameraerne i iphone 6s plus har også fået et vældigt ansigsløft. alt andet lige er både fotografiapparatet på bagsiden såvel som det der sidder på fronten fået fleste endnu flere mp at lege med. ens fotos bliver derfor markant bedre, og man er efterhånden der hvor ens digitalkamera evt. er blevet overflødigt.

køb din iphone 6s plus hos tdc

der er dermed mange gode grunde til at iphone 6s plus er den helt rigtige smartphone for kæmpe set alle. den er lynhurtig og byder på en masse tjekket funktioner, som man ikke kan få diverse steder. tdc har naturligvis iphone 6s plus i deres sortiment, og de tilbyder sågar adskillige abonnement typer. så uanset om det er data eller taletid, som er vigtigt for en, så vil man kunne få en iphone 6s plus med det hele rette abonnement hos tdc.