iPhone 6s Plus til de seje folk


det kom som en overraskelse for mange, da apple i 2014 udgav iphone 6 plus. det var en større model end hvad man hidtil havde set fra deres side. den endte dog med at blive et højt hit, og det er dermed virkelig ikke nogen overraskelse, at de i uger har udgivet en forbedret udgave, som de har navndøbt iphone 6s plus. udadtil ligner den sin forgænger, da designet alt andet lige er det samme. men indeni er der sket nogle mellem opgraderinger.

3d touch

en af de intelligente friske features er det såkaldte 3d touch system. det er en revoloutionerende metode at styre ens smartphone på. ved opbakning af 3d touch kan ens iphone 6s plus netop opfatte hvor rigtig hårdt man trykker. afhængig af hvor hårdt man presser vil den dermed kunne fikse anderledes funktioner. det giver nogle helt nye udsigter, som der nok skal blive så meget sjove at lege med i fremtiden. kameraerne i iphone 6s plus har også fået et vældigt ansigsløft. faktisk er både kameraet på bagsiden såvel som det der sidder på fronten fået mange adskillige mp at lege med. ens billeder bliver derfor markant bedre, og man er efterhånden der hvor ens digitalkamera evt. er blevet overflødigt.

køb din iphone 6s plus hos tdc

der er dermed mange gode grunde til at iphone 6s plus er den helt rigtige smartphone for højt set alle. den er lynhurtig og byder på en masse fede funktioner, som man overhovedet ikke kan få diverse steder. tdc har naturligvis iphone 6s plus i deres sortiment, og de tilbyder sågar diverse abonnement typer. så uanset om det er data eller taletid, som er enormt vigtigt for en, så vil man kunne få en iphone 6s plus med det hele rigtige tilmeldning hos tdc.