iPhone 6s Plus til de seje folk


det kom som en overraskelse for fleste, da apple i 2014 udgav iphone 6 plus. det var en større model end hvad man hidtil havde set fra deres side. den endte dog med at blive et bredt hit, og det er dermed ikke nogen overraskelse, at de i uger har udgivet en forbedret udgave, som de har navndøbt iphone 6s plus. udadtil ligner den sin forgænger, da designet i og for sig er det selvsamme. men indeni er der sket nogle store opgraderinger.

3d touch

en af de tjekket friske features er det såkaldte 3d touch system. det er en revoloutionerende teknik at bestemme ens smartphone på. ved opbakning af 3d touch kan ens iphone 6s plus nemlig opfatte hvor rigtig hårdt man trykker. afhængig af hvor rigtig hårdt man presser vil den dermed kunne klare anderledes funktioner. det giver nogle helt nye fremtidsperspektiver, som der rigeligt skal blive meget sjove at lege med i fremtiden. kameraerne i iphone 6s plus har også fået et vældigt ansigsløft. ærlig talt er både kameraet på bagsiden såvel som det der sidder på fronten fået mange adskillige mp at lege med. ens billeder bliver derfor markant bedre, og man er efterhånden der hvor ens digitalkamera måske er blevet overflødigt.

køb din iphone 6s plus hos tdc

der er dermed mange gode grunde til at iphone 6s plus er den helt rigtige smartphone for stort set hver og en. den er lynhurtig og byder på en masse intelligente funktioner, som man slet ikke kan få adskillige steder. tdc har naturligvis iphone 6s plus i deres sortiment, og de tilbyder sågar anderledes tilmeldning typer. så uanset om det er data eller taletid, som er enormt vigtigt for en, så vil man kunne få en iphone 6s plus med det hele rette tilmeldning hos tdc.