iPhone 6s Plus til de seje folk


det kom som en overraskelse for enormt mange, da apple i 2014 udgav iphone 6 plus. det var en større model end hvad man hidtil havde set fra deres side. den endte dog med at blive et stort hit, og det er dermed overhovedet ikke nogen overraskelse, at de i dage har udgivet en forbedret udgave, som de har navndøbt iphone 6s plus. udadtil ligner den sin forgænger, da designet ærlig talt er det selvsamme. men indeni er der sket nogle lille opgraderinger.

3d touch

en af de tjekket nye features er det såkaldte 3d touch system. det er en revoloutionerende facon at styre ens smartphone på. ved støtte af 3d touch kan ens iphone 6s plus nemlig opfatte hvor svært man trykker. afhængig af hvor hårdt man presser vil den dermed kunne klare forskellige funktioner. det giver nogle helt friske fremtidsudsigter, som der rigeligt burde blive så meget sjove at lege med i fremtiden. kameraerne i iphone 6s plus har også fået et vældigt ansigsløft. ærlig talt er både kameraet på bagsiden såvel som det der sidder på fronten fået mange adskillige mp at lege med. ens fotos bliver derfor markant bedre, og man er efterhånden der hvor ens digitalkamera evt. er blevet overflødigt.

køb din iphone 6s plus hos tdc

der er dermed mange gode grunde til at iphone 6s plus er den helt rigtige smartphone for kæmpe set alle. den er lynhurtig og byder på en masse smarte funktioner, som man virkelig ikke kan få diverse steder. tdc har naturligvis iphone 6s plus i deres sortiment, og de tilbyder sågar anderledes tilmeldning typer. så uanset om det er data eller taletid, som er meget vigtigt for en, så vil man kunne få en iphone 6s plus med det hele rigtige abonnement hos tdc.