iPhone 6s Plus til de seje folk


det kom som en overraskelse for mange, da apple i 2014 udgav iphone 6 plus. det var en større model end hvad man hidtil havde set fra deres side. den endte dog med at blive et kæmpe hit, og det er dermed slet ikke nogen overraskelse, at de i uger har udgivet en forbedret version, som de har navndøbt iphone 6s plus. udadtil ligner den sin forgænger, da designet i og for sig er det selvsamme. men indeni er der sket nogle store opgraderinger.

3d touch

en af de tjekket nye features er det såkaldte 3d touch system. det er en revoloutionerende metode at styre ens smartphone på. ved støtte af 3d touch kan ens iphone 6s plus nemlig opfatte hvor rigtig hårdt man trykker. afhængig af hvor meget hårdt man presser vil den dermed kunne klare andre funktioner. det giver nogle helt nye lejligheder, som der nok burde blive så meget sjove at lege med i fremtiden. kameraerne i iphone 6s plus har også fået et vældigt ansigsløft. i grunden er både fotografiapparatet på bagsiden såvel som det der sidder på fronten fået fleste endnu flere mp at lege med. ens fotos bliver derfor markant bedre, og man er efterhånden der hvor ens digitalkamera evt. er blevet overflødigt.

køb din iphone 6s plus hos tdc

der er dermed mange gode grunde til at iphone 6s plus er den helt rigtige smartphone for kæmpe set allesammen. den er lynhurtig og byder på en masse fede funktioner, som man overhovedet ikke kan få forskellige steder. tdc har naturligvis iphone 6s plus i deres sortiment, og de tilbyder sågar forskellige abonnement typer. så uanset om det er data eller taletid, som er meget vigtigt for en, så vil man kunne få en iphone 6s plus med det hele rigtige abonnement hos tdc.