Koster privat rengøring spidsen af en jetjager?

Når du selv gør rent hjemme hos dig selv, er det nok begrænset hvor meget som du har sat rengøringen i system. Støvsugning og rensning af toiletter sker sikkert hyppigt, men hvor tit får du tørt dine køkkenskabe og dit køleskab af. Ikke så tit vel? Og nej, sådan forholder det sig ikke kun hjemme hos dig – sådan er det også hos andre borgere på Frederiksberg.

En rengøringsplan er rengøringsselskabernes måde at sikre, at hele dit hus løbende holdes rent. Rengøringsplanen angiver hvad der skal rengøres med hvilke intervaller, således at dit hjem overordnet set holdes rent. For det giver jo ikke den store mening, at vaske køleskabet af hver eneste uge – den slags er unødvendigt og spild af tid. Opgaver såsom støvsugning, gulvvask og rengøring af badeværelset er selvfølgelig noget som sker hver gang. Derfor er det blot de ting som går udover disse, som varierer i rengøringsplanen. Dette kan være alt fra aftørring af paneler, til afvaskning af køkkenlåger.

Sådan finder du det rette rengøringsselskab

At finde det rette rengøringsselskab, kan godt tage en smule tid. Én ting er dog sikkert, nemlig at tiden som du bruger her er givet ualmindeligt godt ud. Mange vælger trods alt at tilkøbe rengøring for at spare tid – og så nytter det jo ikke noget at vælge en leverandør, som kræver at man konstant følger op, for at rengøringsselskabet leverer en hæderlig kvalitet.

En af de første ting som du bør kigge efter, når du søger rengøring på Frb, er naturligvis om det firma som du har kig på, overhovedet dækker Frederiksberg. Dette er som regel meget tydeligt på rengøringsselskabets hjemmeside, alternativt kan du tit se dette ud fra, hvor firmaet selv har adresse.

Læs mere om:  En hovedrengøring letter på samvittigheden

Herefter er det et spørgsmål at se efter ting såsom om firmaet sender samme medarbejder hver gang, om de er velforsikrede, og om de generelt har et godt ry. Her kan det være en god idé at se om der dukker dårlig omtale op, hvis man googler rengøringsfirmaets navn, eller slår deres hjemmeside op på Trustpilot.