Stor konkurrence hos vinduespudserne på Østerbro

Østerbro er en stor bydel til København, med mange vinduer der skal pudses. Derfor ses et voksende antal er mennesker der starter som vinduespudser for at få en del af arbejdet der er på Østerbro. Flere virksomheder starter op og det er tydeligt at der er heftig krig om kunderne blandt vinduespudserne på Østerbro.

På Østerbro er der mange lejlighedsbygninger og mange lejlighedskomplekser. Og som regel er det foreninger der har de forskellige bygninger. Disse foreninger bruger det samme vinduespudser-firma til alle deres bygninger på Østerbro. Dette har fået mange af vinduespudserne til at skærpe deres priser i kamp om at få fat på disse store kunder.

Kan man mærke på priserne at vinduespudserne på Østerbro er i konkurrence?

Det kan i særdeleshed mærkes på priserne at der er konkurrence blandt vinduespudserne på Østerbro. Det ses ofte, at vinduespudserne nu garanterer at både arbejdet de laver kommer til at tage mindre tid – samtidigt med at de garanterer at være ekstra grundige. Så der bliver både lovet at kvaliteten stiger samtidigt med effektiviteten stiger. Udover det får de store kunder tilbudt nogle gode priser, hvis de laver kontrakt med et vinduespudserfirma på Østerbro.

Det mærkes ikke så meget hos privatpersonerne der selv skal hyre en vinduespudser, at der er konkurrence på Østerbro. Men derfor kan det godt lade sig gøre at finde et billigt firma alligevel. Det er ikke svært at sætte to firmaer op mod hinanden ved at fortælle dem deres konkurrenter tilbyder det samme til en lavere pris.

Læs mere om:  En hovedrengøring letter på samvittigheden