Tandlægepriser København

Vidste du, at tandlægerne i mange tilfælde selv bestemmer deres tandlægepriser? Derved er der også forskel på, hvad en tandlæge i København tager, og hvad andre tandlæger i København tager for specifikke behandlinger. Der er derfor potentielt rigtig mange penge at spare, ved at finde en tandlæge, som ligger i den nedre ende af prisskalaen.

Sundhedsstyrelsen regulerer de såkaldte faste ydelser, såsom tandrensninger og almindelige tandundersøgelser. Andre ting såsom operationer, eller sågar en bedøvelse, er ikke reguleret, hvorved at tandlægepriserne i København svinger meget. Og nej, det at du vælger en billig tandlæge, er ikke ensbetydende med at kvaliteten behøver at være dårlig. Dermed ikke sagt, at der ikke er forskel på tandlæger – for det er der bestemt. Men pris og kvalitet behøver ikke at følges ad, da du som patient sjældent er bevidst, om eksempelvis kvaliteten af de materialer som tandlægerne benytter. Fyldningsmaterialer (plast) fås eksempelvis i flere kvaliteter. Og her er der ingen garanti for, at du får de bedste materialer, blot fordi at du vælger den dyreste klinik som du kan opdrive. Lad derfor ikke prisen være det eneste du kigger på, når du skal vælge tandlæge, da den ikke i sig selv, gør dig i stand til at træffe det rette valg. Når det er sagt, er det so sagt yderst fornuftigt at undersøge tandlægepriserne, inden du ligger dig til rette i tandlægens bløde stol. Ellers risikerer du at komme hjem med både tandsmerter og økonomiske smerter – og det er jo dumt, hvis du i det mindste kunne modvirke én af disse to ting.

Læs mere om:  Brillant Bemærker Felizia Om Indlægget En Flytning I Kbh Er Lettere End Nogensinde

At finde tandlægepriser kan ske både på sundhed.dk, men også på hjemmesiden for mange af tandlægeklinikkerne. Husk at du altid er i din gode ret til at kontakte tandlægen, enten pr. mail eller telefon, for at danne dig et indtryk af den enkelte tandlæges tandlægepriser.